Traditionele Thaise massage in Ranst

Sabaidee Thai Massage

Wij bieden klassieke Thaise massage aan. We hebben verschillende behandelingen waaruit u kunt kiezen.
Bel ons op +32486 53 47 97 of kom langs aan de Lievevrouwestraat 52 in Ranst. Welkom!

Massage

We hebben veel verschillende massagebehandelingen om uit te kiezen. De behandelingen zijn bedoeld om toekomstige pijn te voorkomen en tegen te gaan en huidige pijn te verbeteren.

Traditionele Thais Massage

Deze vorm van massage wordt ook wel Yoga Massage genoemd welke revitaliseert en verfrissend werkt. Ervaar een diepe ontspanning en laat de vermoeidheid en stress uit je spieren kneden tot het laatste restje spanning verdwenen is. De ‘Sen’ energielijnen worden via duimen en handpalmen gestimuleerd en laten geblokkeerde energie terug stromen. Stijve gewrichten en spieren worden uitgerekt. Deze behandeling is bijzonder geschikt voor klachten als vermoeidheid, rug- en nekklachten, hoofdpijn, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding. Thaise Yoga Massage is een unieke manier om je terug vitaal en fit te voelen.

Aroma Oil Massage

Een zachte deugddoende massage om te ontsnappen uit de dagelijkse stress. Bij deze behandeling wordt gebruik gemaakt van etherische oliën welke een helende werking hebben op de huid. Pijnlijke spierknopen en blokkades worden via strijkingen en knedingen weggemasseerd. Hierdoor verbetert de bloedsomloop en worden afvalstoffen sneller uit je lichaam verwijderd. De aroma’s van de etherische oliën geven een positieve toevoeging aan de massage vanwege de kalmerende werking van de geuren en contact met de huid. Geschikt voor mensen die kiezen voor een ontspannende wellness ervaring

Voet Massage

Thaise Voetreflexologie is een verkwikkende behandeling van de voeten en onderbenen, die sterk beïnvloed werd door de Chinese vorm van voetreflexologie die duizenden jaren oud is. Deze behandeling is uitermate geschikt voor klachten als migraine, vermoeidheid, stress, mentale spanningen, hoofdpijn en lusteloosheid. Het is een helende kunst waarbij gebruik gemaakt wordt van druk op reflexpunten op de zolen van de voeten die corresponderen met organen, spieren, botten en weefsels. Stimulatie van deze reflexpunten bevordert het natuurlijk genezingsproces, activeert terug de energiedoorstroming en zorgt voor een heerlijke ontspanning

Hoofd-Rug-Nek-Schouder Massage

Een stevige massage waarbij de spieren in de rug, nek en schoudergordel losgekneed worden. Ideaal voor mensen met een drukke levensstijl die de stress willen losgooien.Veel mensen houden spanning vast in de nek, de rug en tussen de schouderbladen. Deze geconcentreerde massage verbetert de bloedcirculatie en zorgt voor ontspanning in de spieren. Spieren worden eerst opgewarmd en gemasseerd om te voelen waar de blokkades zich exact bevinden. Deze blokkades worden losgemasseerd zodat je energie weer kan circuleren en je stressniveau daalt.

Zwangerschapsmassage

Een zachte ontspanningsmassage met olie voor mama’s in wording die op zoek zijn naar verlichting van zwangerschapsongemakken en onstpanning van de spieren en gewrichten. De massage gebeurt in zijlig met de toepassing van Thaise kneedtechnieken. Het helpt bij het verlichten van rugpijn, bekkenklachten, stijve benen en gewrichten, en voor het verbeteren van de nachtrust en de bloedcirculatie. Een zalig uurtje met persoonlijke aandacht voor een ontspannen mama.

Kruiden Stempel Massage

Kruidenstempels worden in Thailand al eeuwen gebruikt als onderdeel van traditionele massages. Een mengeling van ontspannende, reinigende en activerende Thaise kruiden zoals oa. koriander, lavendel en verse gember wordt gebonden in een linnen doek. De kruidenstempel wordt met stoom verwarmd en op het lichaam aangebracht. De heilzame werking van de kruiden en de warmte van kruidenstempels maken de spieren soepeler en activeren de bloedcirculatie.

Sport Massage

Thaise massage is gebaseerd op een systeem van 10 energielijnen (Sen Sib) die de energie volgen zoals die door het lichaam stroomt.
Deze kunnen alle innerlijke effecten produceren door stimulatie op uitwendige punten op het lichaam (drukpunt-massage).
Thaise massage is een combinatie van rustige opeenvolgende bewegingen en stretching.
Ligamenten worden losser gemaakt en worden “geopend” door manipulatie en stimulatie. Spieren worden gerekt, innerlijke organen worden gekleurd, de vitaliteit neemt toe en een diepe staat van rust wordt bereikt.

Thaise massage ontspant, verfrist en maakt je vitaal. Mensen met rugklachten hebben veel baat bij de behandeling aan de benen, door het werken aan de energiebanen.
De rug, nek en schouders, waar blijkbaar veel westerlingen last van hebben, kunnen behandeld worden in alle posities.
Thaise massage beh

Hot Stone Massage

De hot stone massage is een geweldig intensieve warmtemassage.
De hitte (ca 45°) en druk van de stenen dringt diep door in de spieren en zorgt voor een positief zelfherstel van het lichaam.
Er wordt zowel met de handen als met de stenen gemasseerd.
De stenen zijn afgeronde basaltstenen uit Peru.
Dit zijn vulkanische stenen (uit gestolde lava) die door de eeuwen heen glad gepolijst zijn door wind en water.
Basalt bevat naast veel andere grondstoffen de elementen calcium, magnesium, silicium en ijzer. Ons lichaam heeft deze mineralen nodig voor de stofwisseling.
Minerale stoffen worden niet, zoals men soms denkt, door de huid opgenomen, maar deze factoren veroorzaken wel een soort vibratie.
Deze trilling resoneert met het menselijke lichaam en stemt het af op de juiste frequentie, zodanig dat lichaam en geest terug in balans worden gebracht.

Duo Massage

Ontspan heerlijk met z’n tweeën met een aroma olie massage van 60 of 90 minuten. Deze zachte massage maakt gebruik van etherische oliën welke een helende en kalmerende werking hebben op huid en geest. Via strijkingen en knedingen worden spierknopen en blokkades weggemasseerd. Ervaar de ontspannende werking van een aroma olie massage gezellig samen met jouw partner of met een vriend of vriendin. Droom even helemaal weg en vergeet de drukte van alledag met een persoonlijke massage voor twee.

Welkom bij uw boeking - Laat ons voor u zorgen!